måndag, 30 March 2020
A+ R A-
×

fel

The webmaster has forbidden your access to this site

Om

Jobba hos JEMT Vatten och Värme

 

Just nu söker vi inte aktivt efter någon ny medarbetare, men hör gärna av dig med en intresseanmälan så har vi dig i åtanke om det blir aktuellt att anställa!

 

Allmänt om våra tjänster!

Läs och hör gärna av dig om detta känns rätt för dig, även om vi inte råkar ha någon ledig plats just nu. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med våra blivande medarbetare!

Framför allt är vi intresserad av att komma i kontakt med dig med utbildning och/eller erfarenhet.
Söker vi lärlingsplats är du också välkommen att kontakta oss så ska vi ha dig i åtanke om det blir aktuellt att ta in en lärling. Söker vi aktivt efter en lärling så står det längre upp på sidan.

För att du ska kännas rätt för vårt företag och våra värderingar så är det viktigt att du är noggrann och kan ta folk "på rätt sätt". Med detta menar vi att du ska vara trevlig mot kunden och bete dig som vi förväntar oss mot både kunder, medarbetare, leverantörer och alla andra som du kommer i kontakt med. Vår ambition är att kunden ska bli nöjd, och vi vill inte släppa kunden innan vårt arbete är utfört till belåtenhet. Eventuella klagomål bemöter vi och tar med oss erfarenheterna för att se om/hur vi kan bli bättre. Kunden ska få svar på sina frågor, på ett språk som han eller hon förstår. Kunden ska känna att vi finns tillgängliga och kunden ska veta att om vi har bestämt en tid så är det den tiden som gäller - i annat fall hör vi av oss för att informera ifall något kommit emellan. Vi strävar också efter att vara kostnadsmedvetna, både för kundens och företagets skull, samtidigt som vi aldrig medvetet naggar på kvaliteten på de tjänster och produkter vi erbjuder.

Vi är måna om att ha en bra atmosfär medarbetarna emellan, och det är viktigt att alla ska trivas och ha roligt på sitt jobb. Lika viktigt är att alla tar sitt ansvar. Vi är ett växande företag, och viss flexibilitet krävs för att möta olika behov och olika förutsättningar beroende på årstid, kund, etc. Arbetet är oftast  väldigt fritt (beror naturligtvis på vilken tjänst man söker), vilket tilltalar många men samtidigt kräver viss organisationsförmåga och ett stort ansvar.

Vi har vår bas i Offerdal men utför arbeten främst i hela Jämtland men även i resten av södra Norrland, vilket kan innebära arbete/övernattningar på annan ort och mycket tid i bilen, beroende på aktuell tjänst.

Tycker du att det låter intressant och du tror att du kan vara rätt person för vårt team så är du varmt välkommen att höra av dig för ett möte och en första kontakt som kanske kan leda vidare när rätt tillfälle uppstår!

Martin och Jenni med personal
0640-38010

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Referenser

Vad säger kunderna om JEMT AB?

Vi på JEMT är måna om att alltid försöka hitta den rätta lösningen för våra kunder, utifrån deras behov och önskemål. Därför gör vi till exempel i princip alltid ett besök i den gällande fastigheten innan vi lämnar ett pris och förslag på värmesystem eller åtgärd. Alla fastigheter ser olika ut, och det är ofta svårt, om inte omöjligt, att uttala sig om vilken lösning som passar bäst utan att ha tagit hänsyn till planlösning och andra förutsättningar.

Vi är måna om att inte bara hitta den bästa lösningen för kunden när det gäller till exempel värmesystem. Vi ser dessutom till att hjälpa kunden med eventuella problem som kan uppkomma när installationen väl är klar, och är noga med att inte lämna kunden vind för våg utan finns tillgängliga för att svara på frågor och felsöka vid behov.

Oavsett om vi arbetar med värme, kyla, vatten eller ventilation så är vårt mål att arbetet ska vara professionellt utfört och de produkter vi använder är bland de bästa som finns att få på marknaden. Vår ambition är att kunderna ska veta att om man anlitar JEMT så blir resultatet bra!

 

För att uppnå våra mål och ständigt arbeta på att bli bättre så genomför vi löpande kundundersökningar där slumpvis utvalda kunder i lugn och ro efter det att vårt arbete är avslutat får svara på frågor om hur de upplevt våra tjänster, våra produkter och vårt bemötande.

Här nedan hittar ni några av de kommentarer vi fått från våra kunder.

På frågorna "Kan du tänka dig att anlita JEMT igen?" och "Skulle du rekommendera JEMT till vänner och bekanta?" har hittills 100 % svarat JA.

 

 

Citat från några av våra kunder:

Minera Skifer"Sommaren, hösten och vintern 2016 genomförde vi en omfattande konvertering av vårt uppvärmningssystem vid  fabriken i Finnsäter, Offerdal.
Samtliga värmekällor, såväl elektriska som olje-eldade byttes ut och ersattes med vattenburen värme från fyra pannor eldade med biobränsle. Nya pannor och pannrum, rördragning, tankar, växlare och nya värmekällor projekterades, installerades och driftsattes av Martin och övriga gänget på Jemt AB på ett föredömligt sätt.
Med övervakning och driftdata i realtid via mobilen är jag hela tiden uppdaterad och ser att anläggningen fungerar som den ska.
Projektet som delfinansierats via ”Klimatklivet” innebär också att vi reducerar våra CO2-utsläpp med ca 340 ton per år vilket känns extra bra i vårt natursköna område.
Stort tack för gott samarbete."

Per Göran Pettersson VD Minera Skiffer AB

 

"Utförandet har varit professionellt och smidigt. Allt från kontakten inledningsvis till avslutat arbete har varit över de förväntningar vi hade. Ett engagemang som ger ett stort förtroende och gör mig som kund trygg."
K Olofsson, Offerdal
Installation av jordvärmepump samt ny vattenpump

"Trevligt bemötande från början och hela tiden när det varit några problem (Till skillnad från stora aktörer som inte bryr sig).
L Lundberg, Offerdal
Installation av ny panna med acktank

"Kom snabbt. Utförde arbetet på ett professionellt sätt. Trevlig."
U Björck, Sundsvall
Service värmepump läckage

"Jag är mycket nöjd med de arbeten som utförts. Det var vissa inkörningsproblem men jag fick omgående hjälp att rätta till felen. Jag är tacksam för vänligt och tålmodigt bemötande. Jag upplever att ni i lugn och ro förklarat det jag inte förstått och att jag fått den hjälp jag efterfrågat."
B Rosander, Offerdal
Installation av bergvärme samt diverse andra arbeten som tex montering av utkastare

"Martin har alltid varit trevlig, saklig och gjort ett bra jobb. Vi har alltid fått ett prisförslag så vi vet vad det ska kosta, har det blivit förändringar (om viktigare jobb måste tas först) har vi alltid fått veta det så vi inte väntar i onödan. JEMTs jobb har varit med mycket bra utfört resultat. Kommer att anlita JEMT i framtiden för kommande renoveringar. Har bara positiva erfarenheter av JEMT."
K Hallenberg, Offerdal
Installation av bergvärmepump samt byte av radiatorer, arbete och material i samband med badrumsrenovering

"Har aldrig tidigare anlitat hantverkare som kommer snabbt och som alltid kommer på den tid som avtalats. Detta imponerade stort! Bra att jag slapp kontakta flera hantverkare. JEMT tog in Brunnsborrarna utan att jag behövde bry mig. För mig var det toppen. Rekommenderar JEMT till vänner och bekanta."
Å Mattsson, Offerdal
Installation av bergvärme

"Mycket trevligt bemötande; god service när något behövt åtgärdas snabbt. Arbetet utförs noggrannt och ni visar stort tålamod för den okunniga kundens frågor. Vill absolut kontakta företaget igen vid behov och har flera gånger rekommenderat till andra."
M Ericson, Alsen
Installation av bergvärme samt diverse andra mindre jobb genom åren

 "Mycket serviceinriktad och öppen för olika lösningar. Snabbt och effektivt utförande till bra pris. Kollade med bekanta som alla var mycket positiva, tex berättade om ett jobb som snabbt utfördes tidig morgon på Nyårsdagen då vattenläcka uppstått."
U och I Ashan, Linköping
Utrivning av mulltoa och totalrenovering av badrum. Infiltrationsanläggning. Klart mitten av juli 2015

"Det var ett tag sedan installationen men det jag kommer ihåg var en mycket kunnig personal som gav ett pålitligt intryck. Information levererades så att jag förstod produkten."
O Hansson, Offerdal
Installation av luftvärmepump

"Alltod trevligt bemötande, hjälpsamma, bra service."
L Klemensson, Offerdal
Byte av värmesystem; golvvärme, solfångare, acktank, sommaren 2014-sommaren 2015

"Vi fick ett proffsigt och kunnigt bemötande från det första mötet till färdig installation."
H Fjällberg, Offerdal
Bergvärmeinstallation

"Supernöjd! Effektiva! Bra arbetsupplägg. Trevlig personal! Sparar mycket flis och driftstid tack vare nytt laddsystem. Man vill ju ha en "husrörmokare" och det kommer ni att vara hädanefter."
T Hansson, Trångsviken
Ombyggnad värmesystem - flispanna
Nyinstallation värme - vardagsrum

 

JEMT AB

Om JEMT Vatten och Värme

 

VVS med fokus på kvalitet och service


Grupp halv 800x300JEMT Vatten och Värme är ett växande företag inom VVS, med trevlig och kompetent personal som sätter kundens behov och önskemål i fokus. Vi utgår från Offerdal  och Östersund och utför arbeten i hela södra Norrland.
Inom företaget finns kompetens och skor erfarenhet inom allt inom VVS, med inriktning mot biobränsle


 

 

Historik

Företaget grundades 2008 som Jämtlands Energi & Maskinteknik  och ombildades år 2009 till ett aktiebolag. År 2016 valde vi att byta namn till JEMT Vatten och Värme, då detta tydligare speglar vad vi erbjuder våra kunder. I samband med namnbytet introducerar vi även en helt ny grafisk profil med främst en helt ny och fräsch logotype.

 

 

Medarbetare

Numera har företaget sju anställda. Vi som arbetar här är:
-Martin A, som startade företaget och som har en gedigen bakgrund i branschen. Arbetar både med VVS, kyla, ventilation, professionell tvättutrustning samt storkök.
-Erik, som jobbar med VVS
-Pontus, som jobbar med VVS, ventilation och kyla
-Anders, som jobbar med VVS och kyla
-Jonas, som jobbar med VVS.
-Jenni, som sköter ekonomi och administration. 
-Linnea, som sköter orderhantering.
Vi tar även periodvis emot praktikanter och hyr även ibland in tillfällig personal vid behov.

 

 

Arbetsuppgifter

Som alltid när man är ett mindre företag i glesbygdsområde så kan  arbetsdagarna se väldigt olika ut. Vi utför allt från totala pannrumsinstallationer till mindre felsökningar och service av värmepumpar och värmepannor. Vi kan även ombesörja service av kylutrustning, byta WC-stolar och fixa läckande kranar. Vi tar vattenprover och installerar filter vid behov. Vi förbättrar inomhusmiljön genom lämpliga  ventilationslösningar.  Våra kunder är både privatpersoner och företag.
Vi är återförsäljare åt flera leverantörer och installerar, reparerar och servar alla produkter som vi säljer.

 

Vår ambition

Vi är måna om att alltid försöka hitta den rätta lösningen för våra kunder, utifrån deras behov och önskemål. Därför gör vi till exempel  i princip alltid ett besök i den gällande fastigheten innan vi lämnar ett pris och förslag på värmesystem eller åtgärd. Alla fastigheter ser olika ut, och det är ofta svårt, om inte omöjligt, att uttala sig om vilken lösning som passar bäst utan att ha tagit hänsyn till planlösning och andra förutsättningar. Oavsett om vi arbetar med värme, kyla, vatten eller ventilation så är vårt mål att arbetet ska vara professionellt utfört och de produkter vi använder är bland de bästa som finns att få på marknaden. Vår ambition är att kunderna ska veta att om man anlitar JEMT så blir resultatet bra!

 

Kompetens

 Incert certifieringMedlemsbevisInom företaget finns en gedigen kompetens inom de områden vi arbetar med. Martin har till exempel arbetat i branschen sedan 1990 och båda våra montörer är utbildade inom ventilation/vvs. Inom företaget finns certifierad kompetens för arbete med kyl- och värmepumpsanläggningar enligt köldmedieförordningen SFS 2007:846, klass 3.1.
Vi är medlemmar i VVS-företagen och följer gällande lagar och normer inom branschen.
Som certifierad HARGASSNER PARTNER, EFFECT VIP och CTC PARTNER är JEMT AB mer än bara en återförsäljare. Vi har utbildad personal som är behörig att utföra uppstarter och service av företagens produkter. Alla partners har aktuell utbildning och kan hjälpa dig hela vägen från projektering och installation av anläggningen till framtida service.

JEMT arbetar aktivt för en bättre miljö. Läs företagets miljöpolicy här.

Allt arbete utförs enligt vår kvalitetsplan, som du kan läsa här.

 

 Samarbetspartners och leverantörer

hargpartner 3dCTC partner green no shade XSEffectaVi samarbetar med flera olika leverantörer. Vi har länge varit certifierade Effecta och CTC partners och de senaste åren har vi startat upp ett samarbete med Hargassner, en importör av österrikiska flis- och pelletspannor, då Österrike ligger långt före oss i kunskap och teknik gällande just dessa produkter. 

Som CTC/Effecta/Hargassner-partner är vi mer än bara en vanlig återförsäljare. Vi har utbildad personal som är behörig att utföra uppstarter och service av företagets produkter och hålls kontinuerligt uppdaterade om nyheter gällande produkterna.

 

Med egen elinstallatör samt med hjälp av partnern Jemtel kan vi erbjuda elinstallationsarbeten av hög kvalitet. Vi har även goda kontakter med byggnadsarbetare och borrningsfirmor för smidiga lösningar vid installations- och reparations/renoveringsarbeten.

Vi samarbetar även med ett flertal leverantörer utöver ovan nämnda som vi har särskilda avtal med, allt för att möta kundens behov och önskemål.

 
 

 

Personuppgiftspolicy

GDPR eller dataskyddsförordningen, är en lag som gäller i hela EU från den 25 maj 2018. Den syftar till att vi alla ska få större kontroll över hur uppgifter om oss hanteras och öka säkerheten för hur våra personuppgifter behandlas. Dataskyddsförordningen kompletteras med andra regler, som gäller t ex de krav som ställs på företag anslutna till Säker El, bokföringslagen, etc.
Vi på JEMT Vatten och Värme har tagit fram en personuppgiftspolicy för att säkerställa att vi hanterar samtliga personuppgifter på ett korrekt sätt samt har rutiner för hur dessa uppgifter sparas och regelundet rensas.
Kortfattat så arbetar vi för att endast spara relevant information om våra kunder samt att säkerställa att denna information sparas på ett säkert sätt.
Har du funderingar på vilka uppgifter  vi har sparade eller hur vi hanterar dem, vänligen kontakta oss för mer information.

 

Välkommen att höra av dig!

För snabb och korrekt service samt personlig kontakt är JEMT Vatten och Värme företaget du ska vända dig till.

För information och offert, välkommen att kontakta oss!

 

JEMT Vatten och Värme

www.jemt.se

0640 - 380 10, 063 - 13 10 10

Org nr 556817-1317, Jämtlands Energi & Maskinteknik AB

För personalen

Kontakta oss

 

063-1310100640-38010

service@jemt.se