fredag, 16 November 2018
A+ R A-
×

Fel

The webmaster has forbidden your access to this site

Jobba hos JEMT Vatten och Värme

Vi söker personal!

 

Arbetsplats: Östersund/Jämtland

JEMT Vatten och Värme söker VVS-montör till Östersund

Vatten och Värme är ett växande företag inom VVS, med trevlig och kompetent personal som sätter kundens behov och önskemål i fokus. Vi utgår från Offerdal och Östersund, men utför arbeten i hela södra Norrland.
Inom företaget finns kompetens och erfarenhet inom bland annat VVS, kyla, licenssvets och el.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innefattar service, reparation, utbyte och underhåll av diverse anläggningar inom värme, vatten och sanitet, främst i hyresfastigheter i Östersund.

Du utgår i första hand från ditt hem, och rollen innebär att du är självgående och kan ta eget ansvar. Tjänsten innehåller sedvanliga arbetsuppgifter som t ex installation, badrumskompletteringar, WC, vatten & avlopp, kök mm.
Företaget erbjuder även jour och regelbunden beredskapstjänst ingår i tjänsten enligt schema och överenskommelse.
Arbetsuppgifterna kan komma att förändras beroende på befintliga avtal.

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ovan arbetsuppgifter.
Du arbetar självständigt och är noggrann, pålitlig och givetvis trevlig mot kunderna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-kort är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska. All arbetsorder- och tidsrapportering sker digitalt och du bör ha god kompetens inom tekniska hjälpmedel alternativt ha lätt för att lära.
Som person har du god kommunikationsförmåga, är ansvarsfull och gärna en problemlösare. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder med specifika behov, vilket ställer krav på dig att vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

För mer information och ett möte, kontakta Martin 0730-375052 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.        

 

Arbetsplats: Hälsingland


JEMT Vatten och Värme söker medarbetare i Hälsingland!

Vi söker dig med erfarenhet/utbildning inom VVS som bor i Hälsingland och som vill hjälpa oss att etablera oss på en ny marknad. Stor vikt läggs vid personlighet!

Välkommen att kontakta oss för mer info.
Martin och Jenni med personal
www.jemt.se
0640-38010, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Allmänt om våra tjänster!

Läs och hör gärna av dig om detta känns rätt för dig, även om vi inte råkar ha någon ledig plats just nu. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med våra blivande medarbetare!

Framför allt är vi intresserad av att komma i kontakt med dig med utbildning och/eller erfarenhet.

För att du ska kännas rätt för vårt företag och våra värderingar så är det viktigt att du är noggrann och kan ta folk "på rätt sätt". Med detta menar vi att du ska vara trevlig mot kunden och bete dig som vi förväntar oss mot både kunder, medarbetare, leverantörer och alla andra som du kommer i kontakt med. Vår ambition är att kunden ska bli nöjd, och vi vill inte släppa kunden innan vårt arbete är utfört till belåtenhet. Eventuella klagomål bemöter vi och tar med oss erfarenheterna för att se om/hur vi kan bli bättre. Kunden ska få svar på sina frågor, på ett språk som han eller hon förstår. Kunden ska känna att vi finns tillgängliga och kunden ska veta att om vi har bestämt en tid så är det den tiden som gäller - i annat fall hör vi av oss för att informera ifall något kommit emellan. Vi strävar också efter att vara kostnadsmedvetna, både för kundens och företagets skull, samtidigt som vi aldrig medvetet naggar på kvaliteten på de tjänster och produkter vi erbjuder.

Vi är måna om att ha en bra atmosfär medarbetarna emellan, och det är viktigt att alla ska trivas och ha roligt på sitt jobb. Lika viktigt är att alla tar sitt ansvar. Vi är ett växande företag, och viss flexibilitet krävs för att möta olika behov och olika förutsättningar beroende på årstid, kund, etc. Arbetet är oftast  väldigt fritt (beror naturligtvis på vilken tjänst man söker), vilket tilltalar många men samtidigt kräver viss organisationsförmåga och ett stort ansvar.

Vi har vår bas i Offerdal men utför arbeten främst i hela Jämtland men även i resten av södra Norrland, vilket kan innebära arbete/övernattningar på annan ort och mycket tid i bilen, beroende på aktuell tjänst.

Tycker du att det låter intressant och du tror att du kan vara rätt person för vårt team så är du varmt välkommen att höra av dig för ett möte och en första kontakt som kanske kan leda vidare när rätt tillfälle uppstår!

Martin och Jenni med personal
0640-38010

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För personalen

Kontakta oss

 

063-1310100640-38010

service@jemt.se