lördag, 30 May 2020
A+ R A-
×

fel

The webmaster has forbidden your access to this site

Flis- och pelletspannor från Hargassner

Värme - pumpar, pannor och solenergi

Vilket är det optimala värmesystemet för dig och dina behov?

Att byta värmesystem är ofta en stor investering. Det finns många uppvärmningsmetoder och tekniska lösningar och vi kan hjälpa dig att avgöra vilket system som passar just Dig och Din fastighet bäst. Vi är måna om att alltid försöka hitta den rätta lösningen för våra kunder, utifrån deras behov och önskemål. Därför gör vi till exempel  i princip alltid ett besök i den gällande fastigheten innan vi lämnar ett pris och förslag på värmesystem eller åtgärd. Alla fastigheter ser olika ut, och det är ofta svårt, om inte omöjligt, att uttala sig om vilken lösning som passar bäst utan att ha tagit hänsyn till planlösning och andra förutsättningar.

Vi kan hjälpa dig med försäljning, service och installation av bland annat:

Vår ambition är att arbetet ska vara professionellt utfört och de produkter vi använder är bland de bästa som finns att få på marknaden. Vår ambition är att kunderna ska veta att om man anlitar JEMT så blir resultatet bra.

Vi hjälper till med allt från projektering till installation och igångkörning av ditt nya värmesystem. Vi kan naturligtvis även erbjuda reparationer, service och optimering av ditt befintliga värmesystem.
 
Vi samarbetar med ett antal olika leverantörer, och särskilt spännande just nu är ett nytt samarbete med en importör av österrikiska flis- och pelletspannor - Hargassner- då Österrike ligger långt före oss i kunskap gällande just dessa produkter.  Vi har även inlett ytterligare ett samarbete som gör att vi kan sälja containerlösningar för just flis och pellets.
 
För dig som driver en kommersiell fastighet erbjuder vi serviceavtal samt jourservice.
 
För information och offert, välkommen att kontakta oss!
 

Kontakta oss

 

063-1310100640-38010

service@jemt.se