lördag, 30 May 2020
A+ R A-
×

fel

The webmaster has forbidden your access to this site

SCA PelletsVi är numera genom ett nytt samarbete med SCA återförsäljare av deras pellets. Detta för att kunna erbjuda våra kunder bra pellets till ett schysst pris.

Alla som eldat med pellets vet att kvaliteten spelar stor roll. Man blir ofta frestad att titta på prislappen och välja det billigaste alternativet, utan att inse att det kanske inte blir billigare i slutändan. En pellets som håller ihop och är hårt pressad, brinner längre, ger mindre aska och mer värme. Ser man dessutom till skillnaden i arbete som t.ex. att dålig pellets kan fastna i matarskruvar vilket orsakar larm och kan ta timmar att rensa så blir det lättare att förstå att det lönar sig med kvalitetspellets. Du får med rätt pellets ut maximalt från din pelletspanna, med minimalt arbete!

Det är inte ovanligt att vi hos kunder ser pellets som ser mer ut som sågspån. Billigt vid inköp, men dyrt i längden. Detta är såklart ett problem för kunden, men även en nackdel för oss, då produkterna vi säljer funkar bättre om man använder bra pellets. Därför har vi alltså numera ett återförsäljaravtal med SCA och du är varmt välkommen att kontakta oss för priser och information. Dagsfärska priser vid köp direkt från SCA hittar du här.

 

Kontakta oss

 

063-1310100640-38010

service@jemt.se