lördag, 30 May 2020
A+ R A-
×

fel

The webmaster has forbidden your access to this site

Om JEMT Vatten och Värme

 

VVS med fokus på kvalitet och service


JEMT Vatten och Värme är ett företag inom VVS, med trevlig och kompetent personal som sätter kundens behov och önskemål i fokus. Vi utgår från västra Jämtland, med huvudkontor och lager i Offerdal, och utför arbeten i hela södra Norrland.
Inom företaget finns kompetens och stor erfarenhet inom allt inom VVS, med inriktning mot biobränsle

 

Historik

Företaget grundades 2008 som Jämtlands Energi & Maskinteknik  och ombildades år 2009 till ett aktiebolag. År 2016 valde vi att byta namn till JEMT Vatten och Värme, då detta tydligare speglar vad vi erbjuder våra kunder. I samband med namnbytet introducerar vi även en helt ny grafisk profil med främst en helt ny och fräsch logotype.

 

Medarbetare

Vi som arbetar här är:
-Martin A, som startade företaget och som har en gedigen bakgrund i branschen. Arbetar både med VVS, kyla, ventilation, professionell tvättutrustning samt storkök.
-Pontus, som jobbar med VVS, ventilation och kyla
-Jonas, som jobbar med VVS.
-Jenni, som sköter ekonomi och administration. 
-Linnea, som sköter orderhantering.
Vi tar även periodvis emot praktikanter och hyr även ibland in tillfällig personal vid behov.  Som mest hittills har vi varit sju anställda i företaget men på grund av corona har vi, som så många andra, varit tvungna att anpassa vår kostym.

 

Arbetsuppgifter

Som alltid när man är ett mindre företag i glesbygdsområde så kan  arbetsdagarna se väldigt olika ut. Vi utför allt från totala pannrumsinstallationer till mindre felsökningar och service av värmepumpar och värmepannor. Vi kan även ombesörja service av kylutrustning, byta WC-stolar och fixa läckande kranar. Vi tar vattenprover och installerar filter vid behov. Vi förbättrar inomhusmiljön genom lämpliga  ventilationslösningar.  Våra kunder är både privatpersoner och företag.
Vi är återförsäljare åt flera leverantörer och installerar, reparerar och servar alla produkter som vi säljer.

 

Vår ambition

Vi är måna om att alltid försöka hitta den rätta lösningen för våra kunder, utifrån deras behov och önskemål. Därför gör vi till exempel  i princip alltid ett besök i den gällande fastigheten innan vi lämnar ett pris och förslag på värmesystem eller åtgärd. Alla fastigheter ser olika ut, och det är ofta svårt, om inte omöjligt, att uttala sig om vilken lösning som passar bäst utan att ha tagit hänsyn till planlösning och andra förutsättningar. Oavsett om vi arbetar med värme, kyla, vatten eller ventilation så är vårt mål att arbetet ska vara professionellt utfört och de produkter vi använder är bland de bästa som finns att få på marknaden. Vår ambition är att kunderna ska veta att om man anlitar JEMT så blir resultatet bra!

 

Kompetens

 Incert certifieringMedlemsbevisInom företaget finns en gedigen kompetens inom de områden vi arbetar med. Martin har till exempel arbetat i branschen sedan 1990 och båda våra montörer är utbildade inom ventilation/vvs. Inom företaget finns certifierad kompetens för arbete med kyl- och värmepumpsanläggningar enligt köldmedieförordningen SFS 2007:846, klass 3.1.
Vi är medlemmar i VVS-företagen och följer gällande lagar och normer inom branschen.
Som certifierad HARGASSNER PARTNER, EFFECT VIP och CTC PARTNER är JEMT AB mer än bara en återförsäljare. Vi har utbildad personal som är behörig att utföra uppstarter och service av företagens produkter. Alla partners har aktuell utbildning och kan hjälpa dig hela vägen från projektering och installation av anläggningen till framtida service.

JEMT arbetar aktivt för en bättre miljö. Läs företagets miljöpolicy här.

Allt arbete utförs enligt vår kvalitetsplan, som du kan läsa här.

 

 Samarbetspartners och leverantörer

hargpartner 3dCTC partner green no shade XSEffectaVi samarbetar med flera olika leverantörer. Vi har länge varit certifierade Effecta och CTC partners och de senaste åren har vi startat upp ett samarbete med Hargassner, en importör av österrikiska flis- och pelletspannor, då Österrike ligger långt före oss i kunskap och teknik gällande just dessa produkter. 

Som CTC/Effecta/Hargassner-partner är vi mer än bara en vanlig återförsäljare. Vi har utbildad personal som är behörig att utföra uppstarter och service av företagets produkter och hålls kontinuerligt uppdaterade om nyheter gällande produkterna.

 

Med egen elinstallatör samt med hjälp av partnern Jemtel kan vi erbjuda elinstallationsarbeten av hög kvalitet. Vi har även goda kontakter med byggnadsarbetare och borrningsfirmor för smidiga lösningar vid installations- och reparations/renoveringsarbeten.

Vi samarbetar även med ett flertal leverantörer utöver ovan nämnda som vi har särskilda avtal med, allt för att möta kundens behov och önskemål.

 
 

Personuppgiftspolicy

GDPR eller dataskyddsförordningen, är en lag som gäller i hela EU från den 25 maj 2018. Den syftar till att vi alla ska få större kontroll över hur uppgifter om oss hanteras och öka säkerheten för hur våra personuppgifter behandlas. Dataskyddsförordningen kompletteras med andra regler, som gäller t ex de krav som ställs på företag anslutna till Säker El, bokföringslagen, etc.
Vi på JEMT Vatten och Värme har tagit fram en personuppgiftspolicy för att säkerställa att vi hanterar samtliga personuppgifter på ett korrekt sätt samt har rutiner för hur dessa uppgifter sparas och regelundet rensas.
Kortfattat så arbetar vi för att endast spara relevant information om våra kunder samt att säkerställa att denna information sparas på ett säkert sätt.
Har du funderingar på vilka uppgifter  vi har sparade eller hur vi hanterar dem, vänligen kontakta oss för mer information.

 

Välkommen att höra av dig!

För snabb och korrekt service samt personlig kontakt är JEMT Vatten och Värme företaget du ska vända dig till.

För information och offert, välkommen att kontakta oss!

 

JEMT Vatten och Värme

www.jemt.se

0640 - 380 10, 063 - 13 10 10

Org nr 556817-1317, Jämtlands Energi & Maskinteknik AB

Kontakta oss

 

063-1310100640-38010

service@jemt.se